Een ware adempauze voor jezelf.

10, 11 en 12 oktober 2024

kynspiratie 3 daagse

KYNspiratie 3-daagse

Een unieke ervaring om je batterij op te laden.

Reis mee in jezelf op onze retraite in Oudsbergen.

Een ware adempauze voor jezelf!

 

In een maatschappij die steeds meer van ons eist, is het essentieel om ervoor te zorgen dat jouw eigen batterij vol blijft en regelmatig wordt opgeladen.

Als moeder van 3 jongens en gepassioneerde therapeute binnen KYNergie weet ik als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Ook ik heb het soms nodig om bewust een stap terug te zetten om bij te tanken. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan deze bijzondere KYNspiratie 3-daagse waarin jij centraal staat.

De KYNspiratie 3 daagse vindt plaats op een prachtige locatie midden in de natuur. Hierdoor kun je even helemaal loskomen van de dagelijkse drukte en focus leggen op jezelf.

Gun jezelf het prachtige cadeau van zelfliefde en persoonlijke groei door je in te schrijven voor deze bijzondere KYNspirerende 3-daagse. Neem de tijd voor jezelf en geef jouw batterij de kans om op te laden.

Wanneer: 10/10/24 – 12/10/24 Waar: Orshof, Oudsbergen

Wat is inbegrepen?

  • 2x overnachten
  • 2x ontbijtbuffet
  • 3x broodjeslunch inclusief drank
  • 2x dagmenu orshof ( hoofdgerecht , dessert en koffie )
  • 6x Koffiepauzes
  • 8 x workshops / activiteiten

Dranken tijdens het avondeten niet inbegrepen.

Investering in jezelf: 565€ in een 2 persoonskamer, 615€ in een 1 persoonskamer

Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in via:

Klik hier voor een 2-persoonskamer.

Klik hier voor een 1-persoonskamer

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Kortom, de KYNspiratie 3 daagse is een unieke mogelijkheid. Laat jezelf verrassen en ontdek het potentieel dat diep in jou verborgen ligt. Reis mee in jezelf en creëer een leven vol inspiratie en voldoening!

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder