Een mens is veel meer dan … zijn rugpijn, zijn (over)gewicht, zijn burn-out, zijn hormonale disbalans, zijn chronische stress. Véél meer.

Een behandeling van lichamelijke of mentale klachten vergt dan ook een aanpak die verder kijkt dan de direct aanwijsbare symptomen van een klacht. Een mens zit nu eenmaal complexer in elkaar dan dat, zeker in een wereld die almaar complexer wordt.

Wat ligt er aan de grondslag van de klacht? Welke andere klachten zijn eraan gerelateerd? Hoe kunnen we de klacht op korte én lange termijn aanpakken? Dat zijn de vragen die we ons bij KYNergie stellen. En daarom vinden wij een multidisciplinaire aanpak geen luxe, maar een absolute must. Want we bekijken een patiënt in zijn totaliteit.

Als kinesitherapeuten, acupuncturist, osteopaat, massagetherapeut, voedingsdeskundige, coaches en sportinstructeurs, … leggen we onze kennis en expertise bij elkaar.

Zo weten we veel meer en kunnen we jou optimaal helpen. Kortom, know your needs!

Een holistische benadering is wat KYNergie betreft vandaag de norm. Dat tonen ook de pijlers waarrond we werken in onze praktijk: Motion (lichamelijke klachten), More balance (evenwicht tussen lichaam en geest), Mind (mentale en psychische klachten) en Motivation (motivatie om actief te werken aan je eigen groei).

Het doel van het KYNergie-team?

Samen onze patiënten helpen om lichamelijk en mentaal gezond te worden, te zijn en te blijven. Zodat ze een energiek en evenwichtig leven kunnen leiden.

Yes, we KYN!

Verschillende onderdelen van het aanbod kunnen in meerdere pijlers voorkomen omdat ze op meerdere niveaus werken.

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder