Ontdek de Kracht van Motiverende Gespreksvoering voor Kinesitherapeuten! 

Nieuwe datum! Dinsdag 22 oktober 2024

 

Beste Collega's,

Ben je klaar om je therapeutische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwste cursus op 22 oktober 2024! 

Leer hoe je het herstelproces van je patiënten kunt optimaliseren door middel van motiverende gespreksvoering. Ontdek de wetenschappelijk onderbouwde methoden en taalpatronen die positieve veranderingen in gedrag stimuleren, zoals het verminderen van angst en pijn en het vergroten van motivatie. 

De training omvat praktische thema's zoals angst- en pijnmanagement, motivatie voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid, en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen. 

Datum: 22 oktober 2024 van 9.00 tot 17.00 uur
Locatie: Praktijk KYNergie, Sportlaan 17, 3960 Bree
Accreditatie: 14NE PQK
Kosten: €250 (inclusief lunch)

Mis deze kans niet om een meester te worden in motiverende gespreksvoering en transformeer je kinesitherapiepraktijk! Schrijf je snel in via de link hieronder. 
Schrijf je in door: hier te klikken

Collegiale groeten,

Karolien Gielen (KYNergie, gezond gericht) en Baud Vandenbemden (Corepower)

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder