We gebruiken zachte massagetechnieken om te ontspannen.

Een ontspannende massage kan preventief werken en zorgt ervoor dat je lichaam minder snel bevangen wordt door de stress die er in de maatschappij is.

Een ontspannende massage is een massage met zachte technieken waardoor het stressniveau in het lichaam enorm snel daalt en je dus als herboren naar huis gaat. Bij de ontspannende massages wordt de volledige achterkant van het lichaam gemasseerd. Met de ontspannende massage ben ik vooral bezig om jou een ZEN-momentje te geven na bv. Een drukke werkdag/week

Deze massage kan geboekt worden in een tijdsblok van 60 min of 90 min.

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder