Er zijn verschillende soorten massages.

Massage is een oude en geliefde therapievorm die iedereen wel kent om pijn te bestrijden en ontspanning te brengen thv de spieren en het hoofd. Lichaam en geest hangen samen, daarom een dubbel voordeel bij een massage.

Meestal wordt er over ontspanningsmassage of sportmassage gesproken, maar er zijn heel veel verschillende soorten… De meeste massages bestaan uit zachte strijkbewegingen en het kneden van de huid, dit met behulp van massage olie. In de praktijk bieden we 3 varianten van massage aan. Het kan zijn dat we de eerste keer niet meteen op het juiste pad zitten maar we streven ernaar om te blijven uitzoeken welke knopjes we moeten induwen om het beste resultaat te verkrijgen, dit samen met jou, want van jou wordt er natuurlijk ook wel inzet gevraagd.

Een massage is eigenlijk gewoon leuk, iedereen heeft er nood aan als ze naar hun lichaam luisteren.

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder