Bevrijd jezelf!

Stel je voor: Hoe zou je leven eruit zien als je de kracht vindt om te doen wat je écht wil? Welke positieve veranderingen zouden er komen als je meer controle hebt over jezelf? Wat zou je minder doen? Waarin zou je meer doorzetten? Stel je voor dat je die kracht laat groeien, wat gebeurt er dan?

Dit zijn resultaten die we eerder bereikten: 

 • stoppen met ongewenst gedrag (roken, nagelbijten, emo-eten, …)
 • afvallen (suikerverslaving, impulsief eten, overeten, niet neen kunnen zeggen, …)
 • virtuele maagring (afvallen)
 • Vrijheid van angsten en fobieën: angst voor honden, vliegangst, ernstige verlegenheid, faalangst, …
 • opkomen voor jezelf
 • Rust in je hoofd
 • van piekeren naar positieve gedachten en emoties
 • bindingsangsten en verlatingsangsten loslaten
 • burn-out: zowel preventief als herstel na een burn-out crisis • emotionele balans herstellen: depressieve gevoelens verminderen, emoties gepast uiten, oud zeer verwerken en loslaten, …
 • nervositeit en spanning ontspannen
 • pijnklachten, fysieke pijn in al zijn variaties verminderen
 • psychosomatische klachten, bv. maag- en darmklachten, hyperventileren
 • seksuele problemen: teveel of te weinig ‘goesting’, verwerken van pijnlijke of traumatische ervaringen
 • slaapproblemen

Maak een afspraak als je op deze manier wil werken:

 •  Korte resultaat gerichte trajecten: Ik werk zelden langer dan 4 sessies aan 1 concreet thema. Vaak korter. 
 • We focussen niet op de problemen. We focussen op de oplossingen, de methodes en de krachtbronnen in jezelf.
 • Je kan zelf verantwoordelijkheid nemen. Jij bent degene die de sleutel heeft. Hoe je dat zelf kunt doen ontdekken we samen. Ik bied de technieken aan. Jij gebruikt ze voor jezelf.
 • Je wil de kracht in jezelf ontdekken om je doelen te bereiken. Natuurlijk heb je al veel zelf opgelost. Natuurlijk ben je sterk, ook al voelt het soms anders. Die kracht gaan we benutten en vergroten.
 • We gaan technieken en methodes gebruiken die echt werken.
 • We gaan niet nodeloos op zoek naar de oorzaak. Ik focus liever op positieve resultaten. Jij ook?

Echte hypnose! Echte resultaten!

Baud is auteur van 2 boeken en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het sterker maken van mensen. Letterlijk duizenden mensen zijn door zijn methodes bevrijd. Lees hier over de opleidingen die Baud deed om jou écht te kunnen helpen https://corepower.be/ervaring-en-opleiding

Visualiseer dit beeld: de ketens van stoffige, versleten en oude gewoontes die gewoon wegvallen. Emoties die niet meer nodig zijn laat je moeiteloos los. Die hardnekkige rem laat je gewoon los. Jij neemt het stuur in handen. Waar ga je naartoe? Je bij je nieuwe positieve leven, welke beelden horen daar bij? Welke gevoelens wil je laten groeien?

Praktisch:
De consulten worden qua inhoud aangepast per persoon, per thema en per traject.
Het aantal consulten die nodig zijn voor succes kunnen variëren. Meestal zijn 3 tot 4 sessies voldoende. Uitzonderlijk zijn er meer dan 4 nodig.

Lees ook:
https://corepower.be/coreblog/tien-misverstanden-over-hypnotherapie

Vóór je eerste consult
Maak voor jezelf duidelijk wat je wil bereiken door dit traject aan te gaan. Wat wil je meer in je leven? Wat wil je minder? Formuleer een duidelijke focus waar je aan wil werken.

1 consult duurt 60 tot 90 minuten.

Maak je afspraak door hier te klikken.

Kan je in Bree geen afspraak vinden, kijk dan even op de locatie in Wijshagen door hier te klikken.

(Tip: plan ze liefst vrij dicht bij elkaar: een tot drie weken ertussen).

PS: De formule:

Net zoals iedereen ben ik op zoek naar manieren om moeitelozer te doen wat ik écht wil. Échte vrijheid. Ik heb de formule ontdekt om dit te kunnen.

De formule: Ga van korst naar kern.

Korst: Alle gedrag waar je last van hebt heb je ooit in het leven geroepen om jezelf te beschermen of beter te doen voelen: Angsten, verslavingsgedrag, emoties die blijven hangen, zelfsabotage,…. Gestart met roken om jezelf te kalmeren of om erbij te horen? Uitstelgedrag dat ooit begon als stil verzet of om je te beschermen tegen falen? Angst die uit de hand loopt?

Al deze overlevingsstrategieën dienen met respect behandeld te worden. Ze hadden, toen, een positief doel. Nu bereiken ze dat doel niet meer. De vraag is: hoe laat je dit los?

Je kan dit alleen loslaten met respect voor je overlevingspatronen. Dit respect wil zeggen dat je de positieve intentie die je had toen je dit ontwikkelde erkent.

Het eerste deel van de formule is met respect en de juiste technieken de oude patronen los te laten. Het tweede deel van de formule is naar je Kern te gaan. Je kern is je authentieke zelf. Dat wat je echt bent.In je kern vind je de kracht, levenswil en hulpbronnen die je vooruit stuwen.

Al mijn methodes werken volgens deze formule:

 1. Respectvol loslaten wat je niet meer nodig hebt.
 2. Steeds meer worden wie je echt bent. Je gaat steeds opnieuw naar je Kern.

Na 25+ jaar weet ik dat iedereen dit kan. Ik heb de tools verzameld. Ik weet hoe ik dit kan overbrengen op een manier die past bij jou.

Jij kan jezelf bevrijden op een manier die bij jou past.

Enkele reacties van tevreden cliënten:

 • Mijn kinesist blijft vragen wat ik anders doe, omdat het zoveel beter gaat met mijn lichaam. (Miranda, 68 jaar, yoga lerares)
 • Dit werkt heel ontspannend voor onze zoon. Bedankt! (Koen en Nele, ouders)
 • Ik heb al jaren lang angst voor vliegen. Ik heb al veel geprobeerd en ben zeer kritisch: therapie, gesprekken EFT... veel effect heeft het niet gehad. Maar de aangeleerde oefeningen vanuit hypnose hebben me - eenmaal op het vliegtuig ingestapt - de gevraagde rust gebracht. Ik was er eerlijk gezegd zelf verbaasd van. Het was zelfs prettig om te vliegen! (Dirk, 47 jaar, trainer en coach)
 • Ik moet toegeven dat ik een beetje terughoudend was over hypnose. Ik twijfelde of het wel werkte - zeker omdat het online was - en dat het om de verkeerde redenen kan worden gebruikt. De angst verdween onmiddellijk, omdat ik Bauds eerlijke bedoelingen ervaarde. Deze sessies zorgen voor een positief effect op m’n leven. (Ann, 37 jaar, zelfstandig ondernemer)
 • Ik heb nog steeds moeilijke momenten, maar ze bepalen niet meer mijn ganse leven. Door de technieken die Baud aanreikte kan ik nu mezelf vooruit helpen: ik ga alleen en zelfverzekerd mijn toekomst tegemoet. (Karen, 27 jaar, bediende)
 • Ik wist dat die angst voor spinnen niet rationeel was. Ik schaamde me ervoor, maar mijn hele leven werd erdoor bepaald. Ik voelde me op elk moment gerespecteerd door Baud. En nog mooier: na 1 sessie voelde ik al resultaat, na 3 sessie ben ik er volledig van af. Ik had dit véél eerder moeten doen! (Sonja, 43 jaar, leerkracht)
 • Na de eerste week was ik al 3 kilo afgevallen. Nu zit ik aan een rustig tempo van 1 kilo minder per week of twee weken. Natuurlijk moet ik zelf ook moeite doen, maar het gaat veel beter dan ik hoopte! Dank je wel. De score nu: 27 kilo minder na 20 weken! (Sofie, 46 jaar, winkelbediende)
 • Ik ben eindelijk écht gestopt met roken! Ik ‘probeerde’ al 10 jaar te stoppen. Dankzij hypnose is het eindelijk gelukt. Na 3 maanden een kleine terugval. Met 1 hypnosesessie was ik er weer helemaal vanaf. (Jean, 32 jaar, verwarmingsspecialist)

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder