Wat als zwanger worden niet zo vanzelfsprekend is?

De laatste jaren is het aantal koppels met vruchtbaarheidsproblemen dramatisch gestegen. Recente cijfers laten zien dat 1 op de 6 paren problemen heeft met zwanger worden en dat ruim 1 op de 39 babies het resultaat is van IVF/ICSI.

 

Het is echter wel belangrijk om eerst uit te sluiten of er medisch fysiek iets aan de hand is. Raadpleeg altijd eerst uw behandelende arts. Aanvullend kan dan gewerkt worden met acupunctuur bij een natuurlijk traject maar even goed bij kunstmatige inseminaties en IVF-trajecten.

 

Laat ons het vruchtbaar maken vergelijken met een wijnbouwer die zijn wijn wil verbouwen op de Noordpool (te koud) of in een brandend bos (te warm). We moeten er dus voor zorgen dat de omstandigheden voor de wijnbouwer terug gunstiger kan worden om een kwalitatief goede wijn te produceren.

Via acupunctuur proberen we de onderliggende mechanismen die verantwoordelijk zijn voor een zwangerschap te versterken. We willen ook begrijpen waarom een disbalans is ontstaan. Dieet, emoties, leefomstandigheden spelen hierbij ook een belangrijke rol.

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder