We streven naar haalbare oefeningen met een duurzaam resultaat.

Tijdens oefentherapie concentreren we ons op het verhogen van de belastbaarheid van het spier- en gewrichtsstelsel. Dit door middel van spierverstevigende oefeningen.

Deze therapievorm is gericht op pijnvermindering en herstel van het letsel door middel van oefeningen. Maar ook het behandelen en voorkomen van klachten als gevolg van een ongunstig houdings-en bewegingspatroon. De oefeningen zijn steeds individueel aangepast aan de patiënt en op maat van zijn/haar klacht. Ook wordt er samen met de patiënt een oefenprogramma opgesteld voor thuis. De patiënt kan vrijblijvend in de praktijk individueel komen oefenen. Oefen je liever in groep onder begeleiding, dan kan je best bij de therapeutische yoga instappen.

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder