Dit is een stevige massage om de doorbloeding te stimuleren.

Deze massage is vooral gericht op het stimuleren van de doorbloeding in de spieren. De afvalstoffen die hier vrijgemaakt worden, kunnen sneller afgevoerd worden uit het lichaam. Het herstel van je spieren en lichaam wordt hierdoor bevorderd.

Een sportmassage is een stevige massage en kan dus best niet gegeven worden vlak voor of na een zware inspanning. De spieren zullen anders te veel belast worden. Sportmassage kan ook gebruikt worden om de spieren terug te activeren als je een tijdje geen sport meer hebt gedaan en zo voorkom je blessures.

Deze massage kan geboekt worden in een tijdsblok van 30 min of 60 min.

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder