Maandag 11 november 2024

11/11/24: Bewust Vertragen KYNergie-dag

Leer bewust te vertragen tijdens onze bijzondere Bewust Vertragen KYNergie-dag.

Ontdek de kracht van zelfzorg tijdens de KYNergie-dag - een unieke ervaring die jouw welzijn naar nieuwe hoogten tilt!

Laat de hectiek van het dagelijkse leven even achter je en geef jezelf de kans om te groeien op het gebied van gezondheid en ontspanning. Tijdens deze bijzondere dag word je ondergedompeld in vier verrijkende workshops die je helpen een balans te vinden tussen lichaam en geest.

 

🥗 Gezonde Voeding Workshop: Ontdek de geheimen van een evenwichtig voedingspatroon en leer hoe je jouw lichaam voedt met de juiste brandstof. Laat voeding een bron van energie en vitaliteit voor je worden!

🧘 Relaxatie Workshop: Ontsnap aan de stress van het dagelijkse leven en leer effectieve technieken om te ontspannen via oefeningen in lig, zit en stand. Deze oefeningen kan je eenvoudig doorheen de dag toepassen waardoor je in staat zal zijn om tijdens de dag rust en sereniteit in je leven te brengen.

🌬️ Ademhaling Workshop: Ontdek de kracht van bewuste ademhaling en hoe het je energieniveau kan verhogen. In deze workshop staan we letterlijk even stil om te luisteren en te voelen wat ons lichaam ons te vertellen heeft. In deze workshop leren we verschillende ademtechnieken die je overal kan toepassen wanneer jij nood hebt om te ademhalen. Leer ademhalingstechnieken die je direct in het moment brengen en stress verminderen.

🌀 Hypnose Workshop: Verken de diepten van je geest en ontdek de positieve impact van hypnose op jouw welzijn. Laat belemmerende overtuigingen los en creëer een mindset voor succes en geluk.

 

Naast de vier transformerende workshops, trakteren we jou op een dag vol gezonde verwennerijen:

🍏 Gezonde Tussendoortjes: Tijdens de KYNergie-dag houden we je energie op peil met heerlijke en voedzame tussendoortjes. Geniet van smaakvolle hapjes die niet alleen goed zijn voor je smaakpapillen, maar ook voor je algehele gezondheid!

🥗 Lichte Lunch: Laat de zware maaltijden achter je en omarm een lichte, voedzame lunch die je energie geeft zonder je te verzwaren. Onze culinaire ervaring is zorgvuldig samengesteld om je te voeden zonder dat je in een middagdip belandt.

💆♂️ Korte Stoelmassage: Als kers op de taart bieden we je een moment van pure ontspanning met een korte stoelmassage. Laat de spanning in je schouders en rug los terwijl ervaren massage therapeut zijn magie laat werken. Een moment van luxe dat jouw KYNergie-dag helemaal compleet maakt.

Dompel jezelf onder in deze dag vol verwennerij, waar gezonde keuzes hand in hand gaan met pure ontspanning. Schrijf je vandaag nog in en laat de KYNergie-dag jouw startpunt zijn naar een stralender, gezonder leven!

Wanneer:            Maandag 11/11/24 van 8h30 tot 16h30

Waar:                   Praktijk KYNergie, Sportlaan 17, 3960 Bree

Kostprijs:             130€ inclusief lunch

Inschrijven via:   klik hier

LET OP! De plaatsen zijn beperkt dus snel zijn is de boodschap. Vol = Vol

quote

Let op!! Mensen die formule 2 of 3 van het KYNergietraject gekozen hebben, kunnen sowieso 1x gratis deelnemen aan de Bewust Vertragen KYNergie-dag. Stuur dan een mailtje naar karolien@kynergie.be

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om Sabrina, Baud, Bjorn, Kim of Karolien hierover aan te spreken.

Wij staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan om Bewust te vertragen.

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder