Januari is traditioneel de maand van het starten met je goede voornemens. We wensen elkaar een goede gezondheid en al wat wenselijk is. Maar waarom kan of mag dit enkel maar in januari? Waarom steeds op de 1 ste van de maand starten met je goed voornemen? Of waarom beginnen we op maandag terug? Heb je er ooit al eens bij stilgestaan dat je iedere dag opnieuw kan en mag beginnen?

Er is nooit een geschikt moment om te starten. We kunnen steeds excuses bedenken om iets wel of niet te doen. Als je iets echt wilt, dan moet je het gewoon doen en weet dat niemand het voor je kan doen. Je zal het zelf moeten doen. Tegelijkertijd is er steeds een coach bereid om je te helpen. Wij bij KYNergie zijn allemaal coachen. Wij zijn dankbaar dat we steeds weer mee op pad mogen gaan om samen je doelen te bekijken hoe we deze kunnen realiseren. ‘Dit lukt me nooit’ of ‘bewegen doet pijn, ik kan het niet’ zijn 1 van onze favoriete uitspraken. Dan zijn we er juist extra op gebrand om samen een haalbaar doel op te stellen en samen naar je doel toe te werken. Soms kost het letterlijk bloed, zweet en tranen maar samen het einddoel halen zorgt voor een ongelooflijk voldaan gevoel.

We zullen steeds vragen wat je behandeldoel op korte en lange termijn is. Samen zullen we dit zo haalbaar mogelijk opstellen. We evalueren samen je klachten regelmatig en koppelen hiernaar terug zodat je zelf ook je vooruitgang kan merken. We trachten je steeds te motiveren en het geloof te geven dat het anders kan. Moeilijk gaat ook. We geven je concrete handvaten om alles stap voor stap bewust te laten binnendringen en automatiseren en werken op de kracht van herhaling. We leren je luisteren naar je eigen behoeftes en hiernaar te handelen. Wij zijn je coach in het hele behandeltraject en jij bent de uitvoerder.  

Bij ons bij KYNergie doe je niet wat je wilt, wel wat je kan!

Aanbod

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder