Een gezonde geest in een gezond lichaam is het recept voor een lang en gelukkig leven.

Bjorn Duisters


Hey iedereen,

Mijn naam is Bjorn Duisters, 40jaar jong, gelukkig samenwonend met Veerle en papa van 2 knappe/lieve meiden.

In volle coronatijd aan boord gekomen binnen Kynergie en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Hier kan en mag ik doen wat ik graag doe. Masseren.... deze passie is ontstaan toen ik 10 jaar was. Mijn broer was wielrenner en ik mocht altijd zijn benen masseren en ook die van collega wielrenner.... hierdoor wist ik, ik wil later iets gaan doen met mijn handen waardoor ik mensen gelukkig en ook weer wat gezonder maak.

Eerst begon het met ontspanningsmassage en sportmassage, daarna ben ik massagetherapeut gaan volgen en mijn echte klik heb ik gemaakt bij het overlijden van mama. Toen "voelde" ik , er is meer op deze wereld dan alleen wat spieren los masseren.

Hierdoor ben ik wat opzoekingswerk gaan doen en ben ik met iemand in aanraking gekomen die mij de weg naar Tui Na heeft getoond. Beste beslissing ooit om de stap naar Tui na massage te zetten.

Een tijdje later (ik zat toen in mijn eerste jaar van de opleiding) kom ik Karolien tegen op een event en ettelijke jaren later maak ik deel uit van haar team.

Dankbaar voor de kansen die ik krijg, wil ik ook graag jullie verder helpen.

Samen bouwen aan de weg naar een gelukkig en gezond leven....

Massages

  • Tuina massage voor volwassenen en kinderen 
  • Sport- en ontspanningsmassage
  • Abdominale massage
  • Medische qi gong

Mijn collega's

Karolien Gielen

Change is never painful, only resistance to change is painful

Kim Jonckers

Neem de tijd om van simpele dingen in het leven te genieten.

Laurine Swennen

Never quit. If you stumble get back up.

Anand Dederen

Helping hands to achieve your balance.

Baud Vandenbemden

If an egg is broken by outside force, life ends. If broken by inside force, life begins. Great things always begin from inside.

Sabrina Schepers

“Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen”

Ruben Kerkhofs

Opportunities multiply as they are seized.

Know your needs
Maak kennis met onze
KYN-methode

Onze KYN-methodiek vormt de basis: we willen jouw vraag of probleem ten volle begrijpen (‘know’) om het vervolgens op een gepersonaliseerde manier (‘you’) via preventie, oplossing of onderhoud aan te pakken (‘needs’). Kortom, bij KYNergie kies je niet voor een one-fits-all benadering, wél voor maatwerk op basis van jouw specifieke gezondheidsuitdagingen.

Lees meer over onze KYN-methode

Multidisciplinaire aanpak

Alles begint dan ook bij de oorzaak van jouw klachten. Waarom voel je wat je voelt? Omdat we altijd gaan voor een duurzaam resultaat, pakken we deze zoektocht grondig aan. We bekijken de klacht vanuit verschillende invalshoeken, waarbij onze deskundige, multidisciplinaire werkwijze dé grote meerwaarde is. Want samen weten we meer dan alleen en kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Samen streven we naar jouw einddoel, of dat nu minder pijn, minder stress, meer energie of meer balans is. We pakken jouw klacht in zijn totaliteit aan vanuit vier pijlers:

Motion

Lichamelijke klachten

Lees verder

More Balance

Evenwicht tussen lichaam en geest

Lees verder

Mind

Mentale en psychische klachten

Lees verder

Motivation

Motivatie om actief te werken aan je eigen groei

Lees verder